На Івано-Франківщині на державне фінансування подали 171 проєкт

13 січня відбулося засідання регіональної комісії із оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, які реалізовуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Під час засідання були розглянуті питання про проведення оцінки проектів, що можуть реалізовуватись у 2020 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та формування загального рейтингового списку проектів, що брали участь у попередньому конкурсному відборі.

«На сьогодні на конкурс поступив 171 проект, зокрема, 13 проектів спрямовані на розвиток спорту, 56 – вдосконалення енергоефективних заходів у закладах освіти й медицини, 67 - реконструкцію й будівництво доріг, 35 – придбання спецтехніки, очисних споруд у заклади культури», - повідомила перший заступник голови ОДА Марія Савка.

З поданих конкурсній комісії пропозицій буде сформовано рейтинговий список проектів для фінансування за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.