Рятувальники витягли з кюветів два автомобілі швидкої допомоги та автобус

Через ожеледь на дорогах Івано-Франківщини рятувальник ДСНС надавали допомогу транспортним засобам, які з’їхали у кювет. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

9 січня о 07.16 с. Куропатники Галицького району працівники ДПРП Бурштина надали допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги, який з’їхав в кювет. Через ожеледь автомобіль ШМД не зміг продовжити рух самостійно, бригада медиків доставлена до місця виклику, де потерпілому надано першу медичну допомогу (при переломі нижньої кінцівки).

9 січня о 10.47 у с. Пасічні Надвірнянського району в урочищі Бухтівець працівники ДПРЧ-11 м. Надвірни надали допомогу по буксируванню автомобіля ШМД, який слідував на виклик та з’їхав в кювет.

9 січня о 08.12 у с. Старому Лисці Тисменицького району працівники МПО Старий Лисець надали допомогу по буксируванню рейсового автобуса «Старий Лисець – Івано-Франківськ», який внаслідок ожеледиці розвернувся посеред проїжджої частини і не зміг самостійно продовжити рух.