В Івано-Франківську водій BMW протаранив три автомобілі поліції

26 грудня в Івано-Франківську на вул. Симона Петлюри екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль BMW 520I, у якого не працювала ліва фара у режимі ближнього світла. Про це повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківщини.

«При спробі зупинити вказаний автомобіль водій законну вимогу поліцейських не виконав, а почав тікати на даному автомобілі, через що екіпаж попросив в радіоефірі, що потрібна допомога для зупинення автомобіля. Згодом по вул Автоливмашівська 88 біля магазину Добробут водій BMW виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з службовим автомобілем MITSUBISHI ОUTLANDER, після чого продовжив рух та допустив зіткнення із службовим автомобілем SKODA RAPID та службовим автомобілем TOYOTA PRIUS, після чого автомобіль BMW було заблоковано», - йдеться у повідомленні.

Водія затримано та доставлено в Обласний наркологічний диспансер для медичного освідчення на стан сп’яніння, яке водій відмовився проходити, що підтверджено довідкою лікаря нарколога.

Водій місцевий житель 1988 року народження, позбавлений права керування у 2019 році за ст.130 КуПАП (керування у стані наркотичного спяніння) притягався неодноразово за перевищення швидкості.

Внаслідок ДТП двоє інспекторів отримали тілесні ушкодження: струс мозку, забій м’яких тканин, множині гематоми.

На водія складено протоколи за ст. 130, ч.4 ст. 126, ст. 122-4 КУпАП.

Триває слідство.