У Болехові чоловік забив до смерті співчарочника

23 грудня до поліції Долинського району надійшло повідомлення від місцевих медиків, які вказали, що в одному із відпочинкових закладів м. Болехова виявлено тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Як в подальшому встановлено, померлий - 44-річний мешканець Миколаївської області. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий зі своїм знайомим розпивали алкогольні напої в приміщенні вказаного закладу. Будучи добряче «на підпитку» між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час сутички молодший наніс ряд ударів по голові та тулубі потерпілому.

Після вчиненого зловмисник залишив чоловіка в кімнаті, де той через деякий час помер.

Уже через декілька годин оперативники Управління карного розшуку обласної поліції спільно з долинськими правоохоронцями оперативно розшукали та затримали нападника в м. Болехові.

Наразі правопорушник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрання судом міри запобіжного заходу.