На Івано-Франківщині ввели обмеження на проїзд перевалами

За прогнозами Укргідрометцентру, цими днями спостерігатиметься погіршення погодних умов (мокрий сніг, ожеледиця, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, температура впродовж доби 0–5°С). Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

«З метою недопущення заторів у русі та оперативного розчищення доріг від снігу з 02:00 год 24 грудня тимчасово вводиться обмеження руху транспортних засобів на дорогах державного значення, а саме гірських перевалах, Н-09 Мукачево-Львів, Яблунецький перевал і Р-21 Долина-Хуст, Вишківський перевал», - йдеться у повідомленні.
«Усюди - мокре покриття асфальту, за винятком Вишківського перевалу, де вночі випав сніг і для забезпечення проїзду та ліквідації слизькості працювала техніка ДП «Івано-Франківський облавтодор». На Яблуницькому, Кривопільському та Буковецькому перевалах для попередження ожеледиці працівники підрядних підприємств підсипали дорогу сіллю та піщано-соляною сумішшю», - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.