Денис Шмигаль визначив пріоритети на 2020 рік

2020 стане роком системного будівництва доріг та мостів на Прикарпатті. Про це заявив голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль.

Окрім того, наступного року Івано-Франківщина спільно зі Львівщиною, Чернівцями та Закарпаттям реалізовуватиме амбітний інфраструктурний проект із будівництва нових ділянок автодоріг «Мале Карпатське коло», який забезпечить найкоротший автошлях до кордону України з іншими країнами.

«Є чимало пріоритетних напрямів, над якими область працюватиме у наступному році, - а це завершення реформи децентралізації – створення самодостатніх територіальних громад, активне проведення трансформацій у галузях освіти і охорони здоров’я, шляхом створення опорних шкіл, розвитку інклюзивної освіти, реорганізації роботи медичних установ і їх новий механізм фінансування». - розповів Денис Шмигаль.

За словами Дениса Шмигаля, у 2020 році продовжуватиметься будівництво та ремонт закладів освіти, амбулаторій сімейної практики. Пріоритетним питанням для сфери охорони здоров’я стане придбання нового медичного обладнання, зокрема, лінійного прискорювача для лікування пацієнтів з онкологічними захворюваннями.