Кіровоградський суддя не побачив порушень у справі про центральний ринок

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Сагуна А.В. розглянув за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін адміністративну справу за позовною заявою Ігоря Халаменди до Державного реєстратора Канізької сільської ради Новомиргородського району Кіровоградської області Шилової Наталії Юріївни про скасування запису щодо реєстраційних даних ТОВ «Торговий сервіс» від 24 жовтня 2019 року.

«Суд звертає увагу, що на підставі поданих позивачем документів відповідачем внесено зміни до державного реєстру, а тому не вбачає, що вказаним рішенням порушено будь які права, та інтереси позивача», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Центральний ринок Івано-Франківська повернули Халаменді

Суд відмовив Ігореві Халаменді у задоволенні позовної заяви до Державного реєстратора Канізької сільської ради Новомиргородського району Кіровоградської області Шилової Наталії Юріївни про скасування запису, а також зобов’язання вчинити дії.

Рішення набирає законної сили у порядку та строки, встановлені статтею 255 Кодексу адміністративного судочинства України, та може бути оскаржене.

Нагадаємо, що 24 жовтня у єдиному державному реєстрі змінились дані про власника ТОВ «Торговий сервіс», яке є орендарем центрального продуктового ринку м. Івано-Франківська.

Ігор Халаменда називає себе законним власником ринку та наполягає на тому, що він не продавав майнові права ТОВ «Торговий сервіс» особам, які утримують контроль над ринком.

Зазначимо, що паралельно тривають судові розгляди в Івано-Франківському міському суді та суді м.Дніпра.