Суд надав доступ до реєстраційних документів фірми, що фігурує у справі про захоплення ринку

Слідчий суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області Ковалюк І.П. надав слідчим тимчасовий доступ до документів реєстраційної справи ТОВ «Марксмен Компані» (ЄДРПОУ 43258555, Дніпропетровська область, місто Дніпро, вул. Янтарна, буд. 75Б), які знаходяться у володінні департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

Слідчі зможуть ознайомитися з реєстраційною справою та вилучити належним чином засвідчені копії документів.

Зазначимо, що працівники охоронної фірми ТОВ «Компанія-Прайм» представили договір від 7 листопада 2019 року про надання охоронних послуг ТОВ «Марксмен Компані» по охороні фактично належних товариству «Торговий Сервіс» нежитлових та торгових приміщень по вул. Дністровській, 5 в м. Івано-Франківську.

«Нові власники» ринку підписали від імені ТОВ «Торговий сервіс» договір, відповідно до якого товариство передало в строкове платне користування (найм) ТОВ «Марксмен Компані» територію ринку для здійснення підприємницької діяльності.

Слідчі переконані, що документи реєстраційної справи ТОВ «Марксмен Компані» «мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні».

«На даний час, з метою встановлення усіх осіб, причетних до протиправної діяльності, пов`язаної з перереєстрацією корпоративних прав та заволодіння майном товариства «Торговий Сервіс» виникла необхідність у вилученні документів реєстраційної справи ТОВ «Марксмен Компані», - йдеться у Ухвалі суду.

Нагадаємо, що 25 жовтня у ЄДРПОУ змінився власник ТОВ «Торговий сервіс», яке орендує приміщення центрального продуктового ринку в Івано-Франківську. Попередній власник ТОВ «Торговий сервіс» Ігор Халаменда заявив про рейдерське захоплення ринку. «Нові власники» наполягають, що Ігор Халаменда продав їм фірму за 5 мільйонів гривень. При цьому, «нові власники» ініціювали паралельний судовий процес у м. Дніпрі.