Дорожники перейшли на цілодобовий режим роботи через снігопад

2 грудня на 8.00 ранку проїзд дорогами державного значення Прикарпаття забезпечений. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Протягом минулої доби підрядні підприємства перебували в черговому режимі. Як видно з камер відеоспостереження Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, завдяки роботі підприємств дорожньої галузі забезпечено проїзд і на перевальних ділянках у високогір’і Карпат.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов дорожники області працюють цілодобово. Через снігопад зранку 2 грудня та загрозу утворення ожеледиці на а/д Н-10 Стрий – Мамалига виїхала техніка ТОВ «ПБС», яка забезпечує ліквідацію слизькості на ділянці Долина – Калуш. Так само працівники і техніка філії «Богородчанська ДЕД» ДП «Івано-Франківський облавтодор» працюють на а/д Р-38 Богородчани – Гута, філії "Коломийська ДЕД" - на а/д Р-24 Татарів - Кам'янець-Подільський, ділянка дороги від с.Яворів до с. Стопчатів Косівського району, а філії «Долинська ДЕД» – на а/д Р-21 Долина – Хуст», - йдеться у повідомленні.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області наголошує на тому, що протягом доби очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, в Карпатах значний сніг (1 рівень небезпечності, жовтий).

«Прохання до учасників дорожнього руху бути особливо обережними в перші години появи снігового покриву, дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість руху транспорту, надавати перевагу спеціальній снігоочисній техніці, яка працює до повної ліквідації слизькості на дорогах», - йдеться у повідомленні.