В Івано-Франківську представили нового керівника прокуратури

28 листопада заступник Генерального прокурора – Віктор Трепак представив колективу прокуратури Івано-Франківської області нового очільника – Юрія Фреїшина, який працює в органах прокуратури з 2003 року. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Івано-Франківської області.

Віктор Трепак зазначив, що основними завданнями в діяльності органів прокуратури є боротьба з корупцією, посилення протидії кримінальним правопорушенням на актуальних напрямках, досягнення результатів, на які чекає суспільство, що можливе лише у належній взаємодії правоохоронних органів.

У свою чергу Юрій Фреїшин подякував за довіру та запевнив, що разом із колективом прокуратури докладе максимум зусиль задля верховенства права та посилення довіри громадян до органів прокуратури.

Довідково: Фреїшин Юрій Михайлович народився у 1981 році в м. Калуші Івано-Франківської області. В органах прокуратури працює з 2003 року. До призначення на посаду прокурора Івано-Франківської області працював начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні.