Влада хоче врегулювати проблему трамплінів у Ворохті

Сьогодні необхідно підтримувати спортивну галузь. Про це зазначив голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль під час виїзного засідання 32-ої сесії обласної ради, що відбулося на Яремчанщині.

«Спортивна база у Ворохті унікальна, але потребує уваги влади. Юридичні служби над цим працюють. І мені дуже важливо, щоб угода, яка буде укладена з теперішнім приватним власником цієї спортивної інфраструктури, була твердою, передбачала довгострокову або безстрокову оренду без можливості її розірвати, для того, щоб ми ефективно інвестували державні кошти і розуміли, що це є державницька позиція і розвиток нашого спорту, і унікального об’єкта», - сказав Д.Шмигаль.

Читайте також: Для трамплінів у Ворохті планують закупити польське покриття

Перед розглядом питань порядку денного голова обласної державної адміністрації, депутати обласної ради оглянули спортивну базу Микуличинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ознайомилися із проблемами та здобутками Івано-Франківської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту, а також обговорили проблематику гірськолижних трамплінів.