Поліція обіцяє не допустити конфлікту навколо центрального ринку

Заступник начальника Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області прокоментував ситуацію, яка трапилася на центральному ринку у Івано-Франківську. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Сьогодні, 16 листопада, на лінію «102» поступило повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідомі особи перешкоджають йому, як власнику ТОВ «Торговий сервіс», зайти в приміщення та погрожують йому фізичною розправою. На місце події негайно виїхали працівники поліції для з’ясування усіх обставин події. На разі правоохоронці посилено забезпечують охорону публічного порядку. На місці події також працює слідчо-оперативна група, і якщо поступає будь яке звернення від громадян правоохоронці документують. Щодо звернення про перешкоджання діяльності ТОВ «Торговий сервіс», за вказаними фактами поліцейськими в період з 25 по 28 жовтня зареєстровано ряд кримінальних проваджень. Триває досудове розслідування. Ескалацію конфлікту ми не допустимо» - розповів Ігор Максимів.

На разі правоохоронці припинили спробу хуліганських дій групою громадян, затримали їх для встановлення особи та надання правової кваліфікації .

Вранці, до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що під офісом ТОВ «Торговий сервіс» зібралися невідомі особи, котрі погрожують йому фізичною розправою та не пускають до його офісного приміщення. На місце події негайно виїхали працівники поліції для з’ясування усіх обставин події.