На Рогатинщині водій буса з’їхав у кювет: четверо людей госпіталізовані

12 листопада близько 22:30 у с.Конюшки Рогатинського району сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

51-річний житель Івано-Франківська, керуючи автомобілем «Рено Трафік», під час роз'їзду із зустрічним автомобілем, який осліпив його світлом фар, щоб уникнути наїзду на пішоходів, що рухалися по проїзній частині дороги, не врахував дорожню обстановку та різко здійснив маневр повороту праворуч, не справився з керуванням, внаслідок чого допустив з’їзд у кювет.

Внаслідок ДТП в травматологічне відділення Рогатинськї ЦРЛ госпіталізовані троє пасажирів автомобіля з тілесними ушкодженнями. Потерпілим 46, 31 та 11 років.

У реанімаційне відділення Рогатинськї ЦРЛ госпіталізована 10-річна жителька с. Старий Лисець з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом правого передпліччя.

Як повідомили у поліції, водій буса був тверезий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху») КК України. Проводиться слідство.