В Івано-Франківську міська рада виділила шість квартир учасникам АТО/ООС

8 листопада в Івано-Франківську учасники АТО/ООС, які отримали інвалідність внаслідок війни – отримали 6 квартир. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Це вперше надаємо житло учасникам бойових дій з фонду виконавчого комітету. Це стало можливим завдяки інвестиційному проекту – будівництво будинку на Софіївці, 39А. Як і передбачалось, частину квартир підприємець передав місту. А раніше квартири на Софіївці отримали 2 учасника бойових дій в Афганістані та наш спортсмен, чемпіон Європи з паралімпійських ігор Василь Біленко. На наступній сесії готуємось вручати ще дві квартири учасникам війни на Сході», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що місто спільно з Асоціацією учасників АТО реалізує проект «Житло для учасників АТО», завдяки якому квартири отримали вже понад сотня бійців.

Також варто згадати, що протягом чотирьох років місто виділило 89 ділянок для будівництва, садівництва чи селянського господарства; 114 ділянок під будівництво гаражів учасникам АТО/ООС та членам сімей загиблих.