У Галицькому районі на елеваторі загинули двоє працівників

28 жовтня о 21.13 у с. Кінашеві Галицького району на вул. Вербовій на території елеватора для зберігання кукурудзи ПП “АГРО-ВІТА”, в приймальній ямі сушки елеватора загинуло два працівника. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Працівники підприємства до прибуття підрозділів У ДСНС в області врятували 33-річного жителя с. Кінашева та передали медикам. У чоловіка - забій грудної клітки, колапс у важкому стані, його госпіталізовано до Галицької ЦРЛ.

«О 21.38 до місця події прибув 1-й пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ м. Галич в складі 4 чол. 1 од. тех. (відстань 14 км). О 21.41 працівниками У ДСНС в області спільно з працівниками підприємства підняли тіло 56-річного чоловіка та о 22.02 виявили та підняли 19-річного, обидва - жителі с. Кінашева», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Наразі на елеваторному блоці роботи припинені. Обставини встановлюються.