На Івано-Франківщині планують навчати керівників ОТГ

30 вересня в облдержадміністрації Денис Шмигаль обговорив перспективи подальшої співпраці з керівником Програми DOBRE в Україні Беррі Джозефом Рідом. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Денис Шмигаль подякував за реалізацію програми, яка допомагає розвивати громади в Україні. За його словами, це один з найбільш ефективних проектів, який приносить очікувані результати.

«Ми працюємо над оновленням перспективного плану розвитку територій, плануємо адміністративно зберегти всі громади, які співпрацюють з проектом, і сподіваємося на продовження плідної співпраці з DOBRE», - зазначив керівник області.

Своєю чергою Беррі Джосеф Рід закцентував увагу на пропозиціях подальшої співпраці, оскільки програма діє в Україні до червня 2021 року.

Денис Шмигаль запропонував фахівцям проекту долучитися до навчання новообраних керівників майбутніх ОТГ.

«З квітня 2020 року загостриться необхідність у навчанні новообраних голів ОТГ бути ефективними менеджерами. Пропоную долучитися до організації їх навчання та поділитися напрацьованими кейсами щодо розвитку територій, зокрема гірських», - наголосив голова облдержадміністрації.

Також в ході зустрічі Денис Шмигаль та Беррі Джосеф Рід обговорили форми і методи співпраці офісу програми з облдержадміністрацією через відповідні структури задля ефективної взаємодії з новоствореними ОТГ.