Денис Шмигаль: кожен район повинен бути готовим ретельно проаналізувати зроблене

30 вересня першим питанням щотижневої апаратної онлайн-наради, яка відбулася під керівництвом голови обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля, розглядалося виконання районного бюджету та інші питання фінансово-господарської діяльності Городенківщини. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

За словами керівника апарату Городенківської районної державної адміністрації Степана Михайлюка, затверджений обсяг доходів (без трансфертів) зведеного бюджету району на 2019 рік складає 101,4 млн грн, у тому числі районного бюджету – 54,2 млн грн. Станом на 1 вересня поточного року уточнено дохідну частину, відтак зведений районний кошторис становить 117 млн грн, в тому числі районний бюджет 68 млн гривень.

До слова, у такому форматі, під час щотижневих нарад, звітуватимуть про свою роботу представники всіх районів.

«Кожен район повинен бути готовим ретельно проаналізувати зроблене, окреслити пріоритети, тримати на контролі проблемні ситуації, які є на місцях, задля якнайшвидшого і ефективного їх вирішення», - зазначив Денис Шмигаль.

У ході наради також обговорили здійснення заходів щодо оренди та приватизації державного майна на території області впродовж восьми місяців цього року та плани на перспективу, а також формування пропозицій для участі у конкурсі Державного фонду регіонального розвитку на 2020 рік.