Начальник поліції відзвітував на сесії Івано-Франківської обласної ради

20 вересня під час 30-ї сесії Івано-Франківської обласної ради начальник прикарпатської поліції Володимир Голубош проінформував присутніх про роботу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області від початку року. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Володимир Голубош зупинився на результатах роботи відомства за ключовими напрямками, діяльності щодо посилення якості поліцейського сервісу, розповів про необхідність співпраці поліції, влади та громадян. Також окреслив основну концепцію діяльності Національної поліції, яка насамперед пов’язана із наданням правоохоронного сервісу громадянам і зобов’язана слухати, чути та допомагати суспільству.

Очільник поліції області зазначив у своєму виступі: «Потреба у безпеці є однією з базових потреб людини, а співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її забезпечити. Ми працюємо і робимо все для того, щоб мешканці і гості нашої області почувалися у безпеці. Однак, хочу зауважити, що безпека в області залежить також і від плідної та ефективної взаємодії органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних відомств та громадян. Розраховую на співпрацю, так як спільні зусилля поліції, органів влади, місцевого самоврядування та громадськості сприятимуть підвищення ефективності протидії злочинності в області».