В Івано-Франківську вшанували спортсменів, які перемогли на міжнародних змаганнях

Нещодавно срібними призерками чемпіонату Європи з боксу серед молоді стали Вікторія Фабуляк та Мар’яна Кривоніс. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Чемпіонат Європи проходив у місті Софії (Болгарія). У змаганнях взяло участь 399 учасників, з них 10 дівчат були представлені у 10 вагових категоріях. Вікторія Фабуляк провела 4 поєдинки з представницями Латвії, Угорщини, Англії та фінальний поєдинок з представницею Італії. Мар’яна Кривоніс провела 3 поєдинки, а саме зі спортсменками Іспанії, Румунії та третій фінальний з представницею Туреччини.

Тренери спортсменок - Заслужені тренера України Сергій Данилів та ЗТУ Василь Кондрат додали, що дівчата нічим не поступаються хлопцям і займають лідируючі позиції, показуючи динамічний та красивий спорт.

Три перемоги на чемпіонаті світу здобули тренер з тхеквондо ITF - Олександр Дмитрув та його вихованець Валентин Слюсар у болгарському місті Пловдив. Прикарпатські спортсмени стали кращими серед 1400 учасників із 82 країн світу. Перемога Валентина принесла команді України третє загальнокомандне місце серед 80 країн.

За вагому перемогу в світовому чемпіонаті Валентин виконав норматив майстра спорту України. Олександр Дмитрув здобув золото і бронзу в особистому та командному заліках за виконання формалізованих вправ (туль). Тренер виступав у ветеранській категорії від 40 років. До світового чемпіонату готувався, водночас тренуючи свої вихованців.

Заступник начальника управління спорту облдержадміністрації Костянтин Лисейко привітав призерів і чемпіонів змагань та їх тренерів, які доклали максимум зусиль для цього результату, і побажав їм нових перемог.