У Брошневі-Осаді побудують спортивний комплекс за 48 мільйонів гривень

Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області визначило підрядника будівництва спортивного комплексу по вул. 22 Січня в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району.

Переможцем тендеру стало ТОВ «Рембудкомінвест» (м.Івано-Франківськ).

Вартість будівництва становить 48,479 млн. гривень.

Планується, що спорткомплекс буде побудований до кінця 2020 року.

Площа земельної ділянки - 2,9 га. Загальна площа будівлі - 2 тисячі кв. метрів.

Робочим проектом передбачено будівництво двоповерхового спортивного комплексу для тренування та проведення змагань з ігрових видів спорту (футзал, баскетбол, волейбол, гандбол, бадмінтон, теніс та настільний теніс, всі види боротьби, бокс та інші). Будівля комплексу складається з двох частин – одноповерхової та двоповерхової.

Одноповерхова частина – спортзал із покриттям зі штучного паркету. Висота спортзалу – вісім метрів. В об’ємі залу, передбачено розташування універсальної спортивної площадки з параметрами 38х18 і зона трибун для глядачів. Основний проліт спортивного залу 24 метрів, який перекритий металевими фермами. Покриття підлоги спортзалу – спортивний паркет.

Двоповерхова частина будівлі призначена для влаштування обслуговуючих та допоміжних приміщень основного спортивного залу. На першому поверсі передбачено влаштування роздягалок з душовими та тренерськими кімнатами, головний вхід з холом, медпункт, туалети для відвідувачів, підсобні та складські приміщення для зберігання спортивного інвентаря. Другий поверх – передбачено для влаштування додаткових спортивних залів, адмінприміщення та коридор-галерея для огляду головного спортивного залу з висоти (кореспонденти, офіційні делегації…). Другий поверх передбачено над допоміжними приміщеннями першого поверху, де розміщено тренажерний зал, зал для боксу, фітнесзал, туалети та зал засідань.

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Рембудкомінвест» є житель Івано-Франківська Яцишин Володимир Богданович.