20 вересня відбудеться сесія Івано-Франківської обласної ради

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав розпорядження «Про скликання тридцятої сесії обласної ради». Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської облради.

Тридцята сесія обласної ради відбудеться 20 вересня 2019 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

Про виконання обласного бюджету за І півріччя 2019 року.

Про функціонування закладів вторинної медичної допомоги в умовах впровадження медичної реформи.

Про інформацію прокурора Івано-Франківської області про результати діяльності органів прокуратури Івано-Франківської області у І півріччі 2019 року.

Про інформацію начальника Головного управління Національної поліції в області про результати діяльності органів Національної поліції області за І півріччя 2019 року.

Про звіт постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму.

Про створення обласних комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я.

Інші питання.

На сесію запросять народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів департаментів, начальників управлінь і відділів обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій, керівників правоохоронних та судових органів, обласних підприємств і установ, політичних партій та громадських організацій, представників засобів масової інформації.