У Надвірнянському ЦНАПі презентували нові послуги

29 серпня відбулося офіційне відкриття сектору реєстраційних послуг управління надання адміністративних послуг Надвірнянської районної державної адміністрації. Про це повідомили у Надвірнянській РДА.

У заході взяли участь: голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак, перший заступник міського голови Олег Йосипенко.

На сьогоднішній день управління надання адміністративних послуг надає 199 послуг, в тому числі 4 послуги надаватиме сектор реєстраційних послуг, а саме:

– обмін посвідчення водія (без складення іспитів).

– видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого.

– державна реєстрація нового транспортного засобу (без огляду).

– перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.

Для організації роботи УНАП у 2019 році з районного бюджету було виділено та профінансовано 707 тис.грн, в тому числі 120 тис.грн. – з місцевого бюджету. За ці кошти придбано меблі, комп’ютерне обладнання (програмно-апаратний комлекс) для надання послуг з державної реєстрації нових транспортних засобів, обміну посвідчення водія, тощо. Також проведено поточний ремонт приміщення управління надання адміністративних послуг.