В Івано-Франківську у Муніципальному центрі дозвілля оновили спортзалу

В Івано-Франківську у Муніципальному центрі дозвілля відкрили оновлену спортивну залу.

«Загалом це приміщення функціонує 30 років. Раніше носив назву «Будівельник». І за увесь час свого існування приміщення капітально не ремонтували жодного разу. Проте, навіть незважаючи на це, зала була постійно завантажена – зізнався директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко. Адже тут проводяться навчально-тренувальні заняття, спортивні змагання з волейболу, тенісу та баскетболу. «Після ремонту ж тренування чи змагання стануть набагато приємніші. Адже покриття стало антитравматичним, а також з’явилася розмітка для гри у волейбол, баскетбол, гандбол і міні-футбол», – додав він.
«Головне, що спортсмени зможуть займатися у комфортних умовах. Адже, окрім ремонту зали, тут оновили роздягальні та душові, замінили вікна та опалення», – розповіла директор департаменту культури Надія Загурська.

З нагоди відкриття організували свято, на яке завітав міський голова Руслан Марцінків. Він привітав усіх причетних із завершенням реконструкції. А діткам побажав продуктивних тренувань та вагомих здобутків у оновленому приміщенні.

«Важливо, щоб наші діти мали можливість займатися спортом у гарних умовах. У нас не так багато таких спортивних залів, а цей вже давно потребував ремонту. Тому разом із вами тішуся, що вдалося облаштувати щзе один осередек здорового та активного дозвілля», – зазначив міський голова.