Денис Шмигаль відреагував на протести людей проти будівництва свинокомплексу

Прикарпаттю потрібні відповідальні інвестори, особливо українські, але не будь-якою ціною. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль.

«Якщо потенційний інвестор не знаходить спільної мови з громадою, веде себе зухвало, порушує законодавство, то обласна державна адміністрація готова організувати навчання для таких інвесторів та їх представників на теми «соціальне партнерство, соціальна відповідальність, комунікаціі з громадою, рівень довіри громади, оформлення дозвільної документації, проходження погоджувальних процедур та громадських слухань» жодного тиску чи корупції, лише європейська практика ЧЕСНИХ відносин бізнесу і громад!», - йдеться у повідомленні.
«Як керівник Івано-Франківської обласної державної адміністрації завжди буду на стороні закону і людей, яких закон покликаний захищати. Звернення від громад с.Насташино та с.Конюшки, щодо можливого будівництва свинокомплексу у протизаконний спосіб, отримав. Дорогу перекривати було не обов‘язково! Ситуація під контролем», - зазначив Д.Шмигаль.