У Надвірні волонтери планують створити молодіжний центр

З 18 серпня по 1 вересня в Надвірні відбуватиметься волонтерський табір «Будуємо Україну Разом», в якому візьмуть участь волонтери з усієї України.

Під час табору БУР відбудеться ремонт помешкань двох сімей, що цього потребують. Також, волонтери розпочнуть капітальний ремонт нового молодіжного центру Надвірної «Твоя можливість».

У Надвірні волонтери допомагатимуть двом сім'ям.

Перша пані Людмила Сердюк вона - мама чотирьох дітей, яка перенесла операцію, тому, коштів на ремонт помешкання катастрофічно бракує. Табір БУР займатиметься побудовою нової кімнати для дітей та створенням нового фундаменту біля хати, адже старі стіни роблять будинок аварійним.

Друга сім’я Василь Коцько батько одинак, який виховує кмітливого хлопчика та красиву дівчину. Із роботою не вистачає часу на дітей, але й, не дивлячись на це, батько присвячує чимало часу для виховання дітей. Їхній сім’ї необхідна затишна та тепла оселя. Планується утеплення фасаду та заміна вікон та дверей на енергозберігаючі.

Крім допомоги сім'ям, волонтери розпочнуть ремонт приміщення Надвірнянської юнацької бібліотеки за адресою вул. М.Грушевського, 4, яке планують переобладнати в сучасний молодіжний центр.

Будуємо Україну Разом (БУР) - це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України. Діяльність проекту почалася з м. Краматорськ, де в 2014 волонтери відновили 25 квартир, що були зруйновані під обстрілами. З того часу, ініціатори провели 42 табори, в яких взяло участь 2072 волонтери.

________________________________________