Денис Шмигаль привітав Андрія Джелепа зі сріблом чемпіонату світу

Нещодавно у м Таллінні (Естонія) відбувся Чемпіонат світу з вільної боротьби серед юніорів. У складі збірної України у змаганнях брав участь вихованець Джурівської школи з вільної боротьби Андрій Джелеп. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Вихованець заслуженого тренера України Івана Курилюка, здолавши кількох сильних суперників, вийшов у півфінал, де здобув срібну медаль і посів друге місце на Чемпіонаті.

21 серпня голова облдержадміністрації Денис Шмигаль привітав спортсмена та його тренера із перемогою та побажав і надалі впевнено підкорювати світовий спортивний олімп і здобувати блискучі перемоги, прославляти на змаганнях не лише Прикарпаття, а й усю Україну.

«Срібна медаль Чемпіонату світу, яку виборов Андрій Джелеп, - результат успішного тандему роботи призера і тренера, це клопітка і довготривала праця, яка принесла свої плоди, - підкреслив Денис Шмигаль. – Сьогодні юний переможець – символ віри у власні сили та наполегливу роботу, приклад для своїх ровесників та юних борців».

Зі свого боку Андрій Джелеп поділився враженнями від Чемпіонату, розповів про умови підготовки до змагань, боротьбу із суперниками на рингу та висловив вдячність за підтримку.

Зазначимо, що разом зі срібною медаллю, Андрій Джелеп виконав норматив майстра спорту міжнародного класу з вільної боротьби.