Денис Шмигаль назвав першочергові об’єкти в Богородчанському районі

Відновлення даху у Богородчанській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 2, завершення ремонтних робіт у Солотвинському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» та Раковецькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів – першочергові завдання, над якими ретельно працюватиме керівництво області та району у найближчій перспективі. Про це під час робочої поїздки на Богородчанщину повідомив голова обласної державної адміністрації.

Як повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА, Денис Шмигаль оглянув дані заклади освіти, поспілкувався із їхніми керівниками та батьківськими колективами, ознайомився із нагальними проблемами, які потребують невідкладного рішення.

«До початку нового навчального року ми повинні повністю завершити ремонтні роботи у Раковецькій ЗОШ, шукаємо шляхи відновлення покрівлі на Богородчанській школі, щоб діти мали змогу безпечно навчатися, - наголосив очільник Прикарпаття. – Разом з тим, працюватимемо над завершенням ремонтних робіт у Солотвинському освітньому закладі, де існує необхідність у проведенні ремонту третього корпусу, в якому розташовані спортивний зал, їдальня та актова зала».