На Тисмениччині вшанували пам’ять загиблого в АТО бійця

10 серпня у селі Чернієві відбулися меморіальні заходи з ушанування місцевого жителя, бійця 5-го батальйону територіальної оборони України Володимира Данилюка. Він загинув у зоні бойових дій на Сході України п’ять років тому – 12 серпня 2014 року. Про це повідомили у Тисменицькій РДА.

Вшанувати пам'ять героя зібралися батьки Володимир та Галина Данилюки, родина і знайомі, очільники та мешканці місцевої громади.

«Заходи розпочалися із богослужіння у церкві Святого Миколая. Опісля усі процесійно вирушили до пам’ятника Борцям за волю України. Там парох цього храму о. Олег Качмарський відслужив панахиду. Учасники заходів згадували про Володимира, який у пам’яті громади, району та на сторінках історії незалежної України назавжди залишиться 23-річним героєм, говорили про патріотизм і мужність військовослужбовців, які бережуть кордони рідної землі на Сході України», - йдеться у повідомленні.

Після молитовних відправ батьки спільно із керівництвом району, членами Спілки учасників АТО та військовими побували на могилі Володимира Данилюка, що на сільському цвинтарі. Там поклали квіти, запалили свічки, вклонилися і помолилися за спокій його душі та мир в Україні.

Нагадаємо, що Володимир Данилюк загинув 12 серпня 2014 року, близько 10.00 години при супроводі колони із пораненими у зоні АТО. Під час нападу терористів він отримав поранення в голову, яке виявилося несумісним із життям. Йому було 22 роки. До свого чергового Дня народження, 10 вересня, він не дожив менше місяця.