Для будівництва спорткомплексу в Івано-Франківську шукатимуть інвестора

У рамках робочої поїздки по місту Івано-Франківську голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль спільно з Івано-Франківським міським головою Русланом Марцінківим побували на території стадіону «РУХ», де обговорили можливості реконструкцію стадіону та будівництва нового спортивного комплексу. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

На переконання Дениса Шмигаля, враховуючи спортивну інфрастурктуру міста та прилеглу відпочинкову зону, наразі існує необхідність у зведення багатофункціонального манежу з допоміжними приміщеннями. Даний комплекс планують спорудити поблизу стадіону «РУХ». Для цього наявні всі необхідні інфраструктурні комунікації.

Окрім того, йшлося про попередні домовленості міської влади з компанією «Спорт Лайф» про спорудження ще одного спортивного об’єкта.

«Ми запрошуємо на цю ділянку, де є вже орендар, інвесторів, які готові збудувати спортивний об’єкт. З басейнами, спортзалами. Якщо є інші інвестори, які готові реалізувати подібний проект – будь ласка, звертайтеся до міського голови, а ми готові всебічно сприяти», - зазначив Денис Шмигаль.

Додамо, що під час перебування на Прикарпатті Президента України Володимира Зеленського громадські активісти піднімали питання будівництва в обласному центрі сучасного спортивного комплексу.

«Сьогодні ми повинні закласти підвалини для здорового майбутнього наших дітей, - зазначив Денис Шмигаль. – Впевнений, що новозбудований спортивний комплекс у перспективі надасть можливість молоді займатися спортом і підвищувати свою майстерність. Завдяки розвитку спортивної інфраструктури Івано-Франківщина зможе виховати не одну плеяду олімпійців».