У Долині відбудеться фестиваль духовної пісні

27-29 вересня у Долині у приміщенні будинку культури відбудеться VIII фестиваль-конкурс української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава Івана Любачівського.

У програмі фестивалю виконання духовних пісень та виступи читців художнього слова.

До участі в конкурсі запрошуються виконавці віком від 6-ти років.

Конкурс проходитиме у 5-ти вікових категоріях та в номінаціях: соліст-вокаліст, вокальні ансамблі, авторська пісня, художнє слово.

Бажаючі повинні заповнити анкету учасника та відіслати на емейл - olevytskiy@ukr.net. Заявки приймаються до 14 вересня. За додатковою інформацією звертатись за телефоном : +380989090399; 0673437966; 0508873302.

Програма фестивалю:

27 вересня (п’ятниця) відбудеться фестиваль-конкурс

Божественна Літургія – 8.00 (Парафія Серця Ісуса і Серця Марії);

Початок дійства о 12.00 (у БК м. Долини).

29 вересня гала-концерт поч. о 15.00

Довідка

Фестиваль-конкурс «З піснею до Бога» відбувається з благословення Івано-Франківського Архиєпископа і Митрополита Володимира (Війтишина), під патронатом благодійної організації «Любов і Милосердя» та парафії «Серця Ісуса і Серця Марії» м. Долини УГКЦ за сприяння Долинської районної та міської влади. Засновник фестивалю-конкурсу о. Вітольд Левицький. Запрошуємо духовенство, владу, учнівську та студентську молодь, а також всіх бажаючих, які цінують духовну музику, молитву і культуру. Вхід вільний.