У Татарові співчарочник побив господаря будинку

У ніч з 2 на 3 серпня в селі Татарові, що на Яремчанщині 51-річний господар будинку організував застілля та запросив товариша, з яким часто випивав спиртні напої. В подальшому між захмелілими чоловіка виникла суперечка, під час якої 28-річній гість наніс ряд ударів в область голови та тіла потерпілого. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Після скоєного, він нікому не повідомив про те, що сталося, не надав потерпілому жодної допомоги та залишив місце події. Родичі наступного дня навідались до чоловіка та виявили його непритомним і викликали медиків.

Потерпілого з тілесними пошкодженням у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку та мозкової гематоми госпіталізували до Яремчанської ЦМЛ.

Зловмисника розшукали та затримали за місцем проживання. Наразі він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні слідчі оголосять йому про підозру за нанесення тяжких тілесних ушкоджень передбачених ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Покарання за скоєне передбачає до 8 років позбавлення волі.

Суд невдовзі обере йому запобіжний захід. Слідчі дії тривають.