Бурштинську ТЕС очолив Олег Івахів

Відтепер Бурштинською ТЕС керуватиме Олег Івахів – головний інженер станції. Про це повідомили в пресслужбі ДТЕК.

Колишній очільник Денис Шмигаль призначений головою Івано-Франківської обласної адміністрації.

На ТЕС обіцяють вектор розвитку станції не змінювати – надалі працювати заради енергонезалежності країни та розвитку регіону.

«Ми працюємо на користь людей. Аби у них було світло і тепло. Нашим пріоритетом залишиться забезпечення стабільної та безперебійної роботи ТЕС в нових умовах енергоринку та підтримка важливих для громади проектів», - прокоментував в.о. директора Олег Івахів.

За два роки директорства Дениса Шмигаля, Бурштинська ТЕС стала справжнім партнером громади – у місті відновили комбінат спортивних споруд, створили центри громадської активності та адміністративних послуг, реабілітаційний центр «Довір’я». На самій станції реконструювали один із 12 енергоблоків, ще 4 капітально відремонтували.

«Це були два найскладніших, але і найцікавіших роки мого професійного досвіду. Пишаюся тим, що відповідав за таке потужне підприємство, як Бурштинська ТЕС, за те, щоб три мільйони людей були зі світлом і теплом. Ми зробили чимало. Попереду нові виклики і можливості для ДТЕК Бурштинська ТЕС», - сказав ексдиректор станції та новопризначений голова ОДА Денис Шмигаль.

На Бурштинській ТЕС 1900 працівників. Станція є одним з головних наповнювачів бюджету Івано-Франківської області.