Прикарпатця відзначили премією Кабміну за створення равликової ферми

Розпорядженням Кабінету міністрів України присуджено Премію за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2018 рік директору товариства з обмеженою відповідальністю «Каньйон груп» Івану Паламарчуку. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Відзнаку прикарпатець отримав за ініціативу створення равликової ферми в селі Копачинцях Городенківського району та розвиток туристичного бізнесу в Дністровському каньйоні.

Нагадаємо, що перша на Івано-Франківщині ферма з вирощування равликів «Покутський равлик» відкрилася у липні минулого року.

«Підприємство має збут продукції, адже делікатеси з равликів під брендом «Покутський равлик» популярні в ресторанному бізнесі. Молоді підприємці також шукають виходу на зарубіжні ринки, де можна і продати дорожче», - йдеться у повідомленні.

Довідково

Премія Кабінету міністрів щорічно присуджується за особливі досягнення та сприяє активізації участі молоді в суспільно-політичному житті. Відзначають у багатьох напрямах, зокрема, за впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу і створення нових робочих місць.