Олександр Шевченко не братиме участь у позачергових виборах

Народний депутат Олександр Шевченко вирішив не брати участь у дочасних виборах до Верховної Ради України. Про це він повідомив у відеозверненні на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я не йду з політики. Відчуваю свій обов’язок і надалі служити людям в найвищій формі !!! Хочу надалі бути ще більш ефективним і спрямувати весь свій потенціал на розвиток як Франкіська, Прикарпаття так і всієї України ! Саме там, де буду Вам максимально потрібний !!! Готовий підтримати молодих та ментально нових політиків. Команду, яка замінить всіх «вічних» політиків, що ДЕСЯТИЛІТТЯМИ були топовими державними чиновниками. І які ПЕРСОНАЛЬНО відповідальні за ситуацію, в якій опинилася Україна», - заявив О.Шевченко.

Читайте також: В Івано-Франківську конкурентом Олександра Шевченка буде керівник його фонду

О.Шевченко закликав своїх прихильників підтримати кандидата від партії «Слуга народу» Андрія Сторожука.

«Знаю його багато років особисто. Наполеглива та жертовна праця Андрія для франківців заслуговує глибоку повагу з мого боку. З радістю підтримаю його під час виборчих перегонів! Та закликаю мешканців Франківська підтримати Андрія Сторожука на дочасних виборах до Верховної Ради України, що відбудуться 21 липня 2019 року! Саме тому я без вагань вирішив НЕ БРАТИ участь в цих виборах до Верховної Ради», - заявив О.Шевченко.