В Івано-Франківську скасували тендер на будівництво Північного бульвару

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому скасувало тендер на будівництво Північного бульвару на ділянці від вул. Бельведерської до вул. Панаса Мирного в м. Івано-Франківську.

Зазначимо, що найнижчу ціну на тендері запропонувало ТОВ «Компанія «Євродор». Однак, цю пропозицію тендерний комітет замовника відхилив.

Переможцем торгів визнали пропозицію ТОВ «Івано-Франківськавтодор» - 45,399 млн. гривень.

ТОВ «Компанія «Євродор» не погодилась з таким рішення і поскаржилась до Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель.

Колегія АМКУ визначила, що пропозиція ТОВ «Івано-Франківськавтодор» не відповідала умовам тендерної документації.

«Застосувавши дискримінаційний підхід під час розгляду пропозицій учасників закупівлі, а саме відхиливши пропозицію скаржника, але не відхиливши пропозицію ТОВ «Івано-Франківськавтодор», яка не відповідала умовам тендерної документації, замовник порушив право скаржника на об’єктивний та неупереджений розгляд його пропозиції», - йдеться у рішенні Колегії АМКУ.

Відтак, Колегія зобов’язала замовника скасувати рішення про визначення ТОВ «Івано-Франківськавтодор» переможцем процедури закупівлі.