Поліція розшукує осіб, які облили Олександра Шевченка нечистотами

13 червня о 17:35 надійшло повідомлення на лінію «102», що в сквері Івано-Франківська невідома особа вчинили хуліганські дії проти 48-річного чоловіка. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«Виїздом слідчі встановили, що о 17:00 годині між групою осіб і потерпілим виникла суперечка, а після цього невідома особа підійшла до нього і вчинила хуліганські дії, обливши його нечистотами. З місця події зловмисник втік», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Олександра Шевченка облили лайном (відео)

На даний час проводяться слідчі дії. Поліцейські встановлюють осіб, які причетні до злочину, а також опитують свідків події. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 3 ст. 157 ККУ (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача). Справа перебуває на контролі керівництва поліції області.

Начальник поліції Івано-Франківщини наголосив, що не залежно від політичної приналежності кандидатів, розслідування проводитимуться об’єктивно та згідно закону. Винні особи будуть встановлені та притягнені до відповідальності.

Володимир Голубош закликав кандидатів не порушувати законодавство напередодні позачергових парламентських виборів.