В Івано-Франківську вшанували боксерок, які здобули нагороди на юніорському чемпіонаті Європи

6 червня в облдержадміністрації відбулася пресконференція за підсумками чемпіонату Європи з боксу серед юніорів та юніорок, який проходив у місті Галац (Румунія). Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Привітав бронзових призерок – Юлію Гончаренко (у ваговій категорії 57 кг) та Анжелу Кварцяну (75 кг) – заступник начальника управління спорту ОДА Костянтин Лисейко.

Під час пресконференції Юлія Гончаренко зазначила, що участі у чемпіонаті передувала тривала підготовка спортсменок – три навчально-тренувальні збори. На чемпіонаті перший бій Юлія провела з представницею Італії, а у півфіналі вона зустрілася з росіянкою. Головним фактором, який вплинув на результат поєдинків, за словами дівчини, була висока конкуренція та власні переживання. Друга прикарпатська борчиня Анжела Кварцяна провела один бій проти суперниці з Польщі.

Своєю чергою старший тренер, заслужений тренер України Сергій Данилів та заслужений тренер України Василь Кондрат акцентували увагу на високому рівні організації змагань.