В Івано-Франківську вшанували загиблих на Донеччині прикарпатців у збитому гелікоптері

29 травня у Меморіальному сквері в Івано-Франківську, де поховані семеро загиблих у зоні АТО правоохоронців, відбулися поминальні заходи. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Нагадаємо, шестеро бійців спеціальної роти прикарпатської міліції загинули у збитому терористами гелікоптері «МІ-8» Національної Гвардії України, поблизу гори Карачун, що на Донеччині. Трагедія сталася після розвантаження харчових продуктів та проведення ротації особового складу на п'ятому блокпосту. Тоді загинули шестеро військовослужбовців та стільки ж наших працівників спеціальної роти міліції: Петро Безпалько, Василь Семанюк, Володимир Шарабуряк, Володимир Лисенчук, Петро Остап’юк та Віктор Яков’як. За кілька днів – 6 червня – надійшла ще одна трагічна звістка, що на блок посту під Слов’янськом загинув наш працівник Михайло Шемегінський.

Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк відзначив, що п’ятий рік проходять поминальні заходи на могилах героїв і побратимів, які віддали життя задля світлого майбутнього нашої держави.

«Трагедія забрала життя шістьох наших працівників спеціальної роти міліції. Хочу подякувати батькам, дружинам і дітям за справжніх патріотів держави, пам'ять про яких житиме в наших серцях», - сказав В.Кіцелюк.