У Заболотові водій легковика збив жінку і втік з місця ДТП

21 травня о 10:55 у смт. Заболотові Снятинського району сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«23-річний водій автомобіля «ВАЗ 210432», житель с. Хімчина Косівського району, допустив наїзд на 49-річну жінку-пішохода, яка переходила проїзну частину дороги в районі дорожньої розмітки «пішохідний перехід», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забою лівого стегна та доставлена до Заболотівської районної лікарні.

Після ДТП водій покинув місце події, його та автомобіль було виявлено під час проведення першочергових заходів за місцем проживання в с. Хімчині Косівського району.

«Транспортний засіб правоохоронці вилучили, а у водія відібрано кров на вміст алкоголю. Результат – негативний. В результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забою», - йдеться у повідомленні Сектору комунікації поліції Івано-Франківщини.