Суд виніс вироки чоловікам, які хуліганили біля нічного клубу «Ельдорадо»

Івано-Франківський міський суд виніс вироки шістьом чоловікам, які вчинили хуліганські дії біля нічного клубу «Ельдорадо» 1 квітня 2018 року.

Шестеро обвинувачених вчинили хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Обвинувачені застосували травматичну зброю, погрожували градкоствольною помповою рушницею, а також завдавали ударів під час бійки біля нічного клубу. В результаті двох людей доставили у медичний заклад, а роботу клубу було зірвано.

Один з обвинувачених повідомив, що в ту ніч до нього перетелефонували знайомі та попросили забрати друзів з нічного клубу «Ельдорадо», де відбувалася бійка та до останніх застосовували фізичну силу. При цьому, обвинувачений приїхавши на автомобілі, піднявся в хол нічного клубу, щоб забрати друзів. З собою взяв з автомобіля помпову рушницю, яка була в чохлі. Обвинувачений підтвердив, що він реально не застосовував зброю, а лише мав намір забрати своїх друзів, до яких застосовували силу. У вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Інші обвинувачені підтвердили свою участь у бійці. Визнали свою вину, щиро розкаялися, просили суд суворо їх не карати.

Обставиною, що обтяжує вину обвинувачених, є вчинення хуліганських дій у стані алкогольного сп’яніння.

Обвинувачені були визнані винними та отримали покарання у виді обмеження волі на строк від 2,5 до 3 років.