На сесії Івано-Франківської облради розглянуть більше 50 питань

На засідання 28-ї сесії обласної ради сьомого демократичного скликання, яке відбудеться 17 травня 2019 року, винесено 54 проекти рішень. Такий проект порядку денного рекомендувала до розгляду депутатів обласної ради. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної ради.

«Серед питань, включених до проекту порядку денного – звернення обласної ради щодо внесення змін до Закону України “Про оплату праці” та щодо забезпечення коштами на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів, інформація про наповнення місцевих бюджетів в частині податкових платежів, затвердження Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Івано-Франківської обласної ради та Антикорупційної платформи Івано-Франківської обласної ради на 2019-2020 роки», - йдеться у повідомленні.

Водночас депутатський корпус поінформують про виконання обласного бюджету за перший квартал 2019 року. Частина проектів рішень стосуватиметься внесення змін до низки рішень обласної ради, в тому числі до обласного бюджету на 2019 рік та семи регіональних питань.

Водночас, до розгляду депутатів запропоновано затвердити обласну програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки, Тимчасове положення про лісову охорону на землях лісогосподарського призначення Івано-Франківської обласної ради, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Окрім цього заплановано звітування постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства. Серед інших питань порядку денного – проекти рішень, які регулюють майнові та земельні відносини.