Молодика, який битою забив до смерті односельця, триматимуть під вартою

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень двом жителям Снятинського району. Про це повідомили в прес-службі Прокуратури в Івано-Франківській області.

Читайте також: На Снятинщині 19-річний хлопець битою вбив односельчанина

«Встановлено, що 13.05.2019, близько 00:10 год, двоє молодиків-братів, один із яких неповнолітній, прийшли до господарства місцевого жителя,1972 р.н., після чого старший із братів зайшов у будинок і безпричинно вчинив словесний конфлікт із власником господарства та його гостем, 1970 р.н., в ході якого дерев’яною битою, яку він приніс із собою, завдав старшому з чоловіків тілесних ушкоджень, від чого останній помер. Після того товариш потерпілого вибіг на подвір’я, де молодший із братів наніс йому декілька ударів руками по тілу, спричинивши тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

На даний час повнолітньому фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження»), ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Неповнолітньому зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 («Хуліганство») КК України.

Досудове розслідування триває.