Перша ліга. «Прикарпаття» розгромило «Дніпро-1»

В Івано-Франківську на стадіоні «Рух» франківське «Прикарпаття» розгромило новоспеченого чемпіона Першої ліги. Про це повідомили в прес-службі ФК «Прикарпаття».

«Дніпряни відправлялися в Івано-Франківськ ще без офіційної путівки в Прем'єр-лігу, але, судячи зі стартового складу, який випустив Дмитро Михайленко, не сильно сумніваючись в успішному результаті сезону для себе. А ось господарі вже давно не мають особливої ​​турнірної мотивації, але це не заважає їм щоразу радувати домашню публіку. Ось і на матч з лідером і без 90 хвилин чемпіоном Першої ліги підопічні Володимира Ковалюка налаштувалися, немов на останній бій. Кількість моментів біля воріт Кліщука складно порахувати на пальцях двох рук. Голкіпер з прекрасною реакцією часто виручав, але і він не міг врятувати свою команду в більшості епізодів. Почалися проблеми дніпрян з пенальті, який реалізував Конкольняк», - йдеться у повідомленні.

Чемпіонат України. Перша ліга. 28 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Дніпро-1» (Дніпро) - 4:0 (1:0)

Голи: Конкольняк (12, пен.), Оринчак (48), Сафронов (68, автогол), Дитко (74).

Прикарпаття: Вульчин, Бойко, Ковальчук, Француз, Квасний, Оринчак (Януш, 79), Кузьмин (Боришкевич, 73), Борисевич, Конкольняк, Цюцюра (Дитко, 60), Барчук (Худобяк, 68).

Дніпро-1: Кліщук, Бровченко (Чеботаєв, 82), Сафронов, Лопирьонок, Шаповал, Батагов, Бєляєв (Сніжко, 65), Панасенко, Чичиков (Яворський, 71), Кожушко (Назаренко, 46), Кузик (Очігава, 67).

Попередження: Ковальчук (34), Француз (58), Борисевич (81) - Лопирьонок (12), Панасенко (38), Шаповал (67).

Вилучення: Борисевич (83, друге попередження) - Панасенко (57, друге попередження).

11 травня. 17:00. Івано-Франківськ, стадіон "Рух". 4200 глядачів. +18 С.

Арбітр: В.Дорош (Київ). Асистенти арбітра: Ю.Зоренко (Київ), С.Соботюк (Житомир).

4-ий арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Р.Зань (Львів)

«Ну а після перерви гра йшла в одні ворота - ті, які знаходилися праворуч від трансляційної камери. Найбільш активними були Конкольняк, Оринчак, Барчук та Дитко, які і "зробили" ще три голи в ворота гостей. Крім цього, ще в як мінімум п'яти епізодах голкіпер витягав просто «мертві» м'ячі. Що в цей час робили захисники, залишається хіба що гадати на кавовій гущі. До речі, якщо в першому таймі у «Дніпра-1» ще були небезпечні моменти, чого тільки варті два виходи Чичикова, з якими впорався Вульчин, то після перерви підопічні Михайленко запам'яталися хіба що грубістю. Ось в такому дивному матчі і за дивного складу дніпряни відсвяткували своє підвищення в класі. За результатами матчу одразу троє гравців Конкольняк, Квасний та Оринчак увійшли до символічної збірної туру, а найкращим тренером став Володимир Ковалюк», - йдеться у повідомленні.

Найближчої середи наша команда проведе заключний домашній матч чемпіонату. О 18:00 гравці МФК «Прикарпаття» вийдуть на поле проти команди «Металіст-1925» з Харкова.