У Татарові відкрили амбулаторію сімейної медицини

У с. Татарові Яремчанської міської ради відкрили амбулаторію сімейної медицини. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

«Татарівська сільська лікарська амбулаторія загальної практики сімейної медицини є другим закладом, який відкрито в області у рамках реформи сільської медицини. Наразі амбулаторія повністю забезпечена медичним обладнання. Також придбано новий сучасний поліклінічний автомобіль», - йдеться у повідомленні.

10 травня на урочисте відкриття медичного закладу завітали заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів, голова Татарівської сільської ради Олег Дзем`юк, Яремчанський міський голова Василь Онутчак, духовенство та громада села.

Віталій Федорів зазначив, що відкриття закладу сприятиме покращенню стану надання медичних послуг, зробить їх більш якіснішими і доступнішими для сільських жителів.

«Впевнений, що люди будуть задоволені якістю надання медичних послуг у цій амбулаторії, де створені всі належні умови як для пацієнтів, так і для медичного персоналу», – сказав Віталій Федорів.

Зазначимо, що для будівництва усіх 26-ти амбулаторій в області зарезервовано один мільярд гривень із Держбюджету.