В котельні теплокомуненерго встановили величезний котел

В Івано-Франківську тривають тоботи по модернізації котельні, що розташована на вулиці Довга, 68а. Про це повідомили в ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

«Тут після заливки фундаменту для встановлення нового газового котла потужністю 9МВт розпочалися роботи по підготовці для встановлення нового насосного обладнання. Працівники від фірми «ENERTEX» (м. Марсель, Французька Республіка), що стали переможцями міжнародного тендеру, розчищають місце для заливки фундаменту для монтажу сучасних насосів. В той же час у дворі котельні вже привезено новітній газовий котел потужністю 9 МВт. Нині він встановлений на направляючих. З 6 травня, фахівці-монтажники від фірми «ENERTEX» розпочнуть роботи по переміщенню котла на своє робоче місце всередині котельні. Для цього буде частково демонтовано існуючу засклену стіну і затягнуто котлоагрегат досередини приміщення», - йдеться у повідомленні.

Модернізація цієї котельні відбувається у відповідності із Проектом співпраці з ЄБРР № 39004 «Реконструкція та модернізація системи центрального теплопостачання міста Івано-Франківська».

Модернізована котельня має запрацювати на початку нового опалювального сезону 2019/2020 рр.