В Івано-Франківську у дитячій лікарні відкрили катамнестичну кімнату

6 травня в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні відкрили новий кабінет, що діятиме при катамнестичній кімнаті. Про це повідомили в Івано-Франківській міській раді.

«Тепер не треба витрачати час, щоб ходити по різних кабінетах і шукати потрібних спеціалістів. Лікарі, які можуть надавати фахову допомогу, будуть працювати в одному кабінеті. Дуже важливо, щоб дитинка змогла отримати вчасну допомогу, адже від цього може залежати все її життя. Ми єдині в області, де є катамнестична кімната», - поділилася секретар міської ради Оксана Савчук.
«Наша ціль – відремонтувати дитячу лікарню. Почали з заміни мереж, вікон та дверей. Далі відремонтували їдальню й продовжуємо роботи. Дуже хотілося б, щоб все робилося швидше. Але коштів у бюджеті бракує. Та дитяча медицина залишається пріоритетною для міста. І дитяча лікарня, і пологовий будинок. Робимо все для того, щоб ці медичні послуги надавалися якісно, щоб діткам та їхнім батькам було зручно», – підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Також у лікарні відремонтували нові лабораторні приміщення.