«Карпатський простір» завершився концертом Арсена Мірзояна та Eneli

5 травня відбулось урочисте закриття фестивалю «Карпатський простір». Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

У заході взяли заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, генеральний директор-художній керівник Національної оперети Богдан Струтинський та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Ігор Пасічняк наголосив: «Вірте та мрійте у велике! Фестивалі, які впродовж чотирьох років відбуваються на Івано-Франківщині, є підтвердженням того, що, якщо мріяти про велике, – це насправді збувається, але для цього необхідно багато працювати. Я хочу подякувати усій команді, яка організовувала цей фестиваль. Переконаний, що наступного року п’ятий ювілейний фестиваль мистецтв країн Карпатського регіону «Карпатський простір» обов’язково відбудеться і він буде ще кращий, тому що його ігнорувати вже неможливо та іванофранківці вже всі його полюбили».

Співголова оргкомітету фестивалю Богдан Струтинській зауважував, що Міжнародний фестиваль мистецтв країн Карпатського регіону «Карпатський простір» повинен відбутися наступного року: «Є три речі, які не повертаються – це камінь, який кинуто, слово, яке сказане, шанс, який втрачено та час, який вже пройшов. Однак переконаний, що час, проведений на «Карпатському просторі» повертається з вторицею, тому що цей фестиваль наповнює тією гармонією та фантастичною величчю барв всіх видів мистецтв, наповнює часточками культури нашу душу. Коли людина мріє, вона яскравіше бачить дорогу у майбутнє. Давайте будемо мріяти, щоб через рік ми зустрілися на «Карпатському просторі-2020».

ІV Міжнародний мистецький фестиваль «Carpathian Space 2019» завершився виступом відомої виконавці Eneli. На сцену зіркові гості вийшли зі всесвітньо відомими хітами «Tell me who» та «Save me».

Цього дня франківців та гостей міста з головної сцени фестивалю «Карпатський простір» також вітав відомий український співак Арсен Мірзоян, а перед тим 4 травня – гурт «Kazka», 3 травня - гурт «The Hardkiss».

Дощ та похмура похмура погода не заважали шанувальникам музики відвідувати запальні й гучні концерти, а виконавцям – тішити їх щовечора.