У міському парку Івано-Франківська висадили мигдаль

2 травня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з мером Наньніна (Китайська Народна Республіка) Чжоу Хунбо висадили мигдаль, який є символом міста в Піднебесній.

Нагадаємо, що делегація з Наньніна завітала до Івано-Франківська на святкування 357-ї річниці заснування нашого міста. В межах урочистих заходів, 3 травня о 13:30 в Пасажі Гартенберг підпишуть угоду про партнерство між Франківськом та Наньніном.

«В Україні я вперше. Ця країна і ваше місто мені дуже сподобались. Думаю, наша співпраця буде успішною», – зазначив Чжоу Хунбо.
«Наньнін мене вразив тим, наскільки зеленим є це місто. Його концепція – місто-сад. І дуже приємно, що частинка ще одного порідненого міста і його символ – мигдаль – буде в нашому парку імені Шевченка» – підсумував Руслан Марцінків.

Під час візиту в Івано-Франківську китайська делегація відвідає садок «Вишиванку», ВО «Карпати», містечко «Нова енергія», проект «Промприлад. Реновація» та різноманітні мистецькі заходи, які відбудуться в часі Дня міста.