Визначились лауреати премії імені Богдана Бойка

26 квітня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося підсумкове засідання комісії з обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Під час засідання члени комісії заслухали рецензії робіт, які надійшли на конкурс в номінації «За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях», «За кращий твір на телебаченні» та «За кращий твір у сфері радіомовлення».

Обговоривши роботи журналістів, які надійшли на цей конкурс цьогоріч, було проведено двохетапне таємне голосування та за його результатами були визначені переможці.

У номінації «За кращий твір на телебаченні», перемогла телевізійна програма «На межі» творчої групи ОТБ «Галичина» у складі спеціального кореспондента Оксани Гуменяк та телеоператора Любомира Ботюка.

У номінації «За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях» перемогла розгорнута стаття в газеті «Галичина» та інтернет-виданні «Галичина.if.ua редактора відділу політики газети «Галичина» Оксани Процюк «Подих фрази. Андрій Содомора: Сучасній українській мові бракує живого пульсу».

У номінації «За кращий твір у сфері радіомовлення» перемогла радіопрограма Світлани Усатюк в ефірі ПАТ «НСТУ» «Івано-Франківської регіональної дирекції «Карпати» «Про все і не тільки. Люди».

Важливо зазначити, що цьогоріч переможці конкурсу в номінаціях «За кращий твір у сфері радіомовлення» отримають винагороду у сумі 11 тис. грн, «За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях» - 11 тис. грн, «За кращий твір на телебаченні» - 22 тис. гривень.

Додамо, що на засіданні також було обговорено питання вручення премій переможцям цього конкурсу.