У ЦНАПі Івано-Франківська видаватимуть посвідчення водія та реєструватимуть автомобілі

26 квітня об 11:00 год. в залі засідань виконавчого комітету відбудеться підписання узгодженого рішення (угоди) між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та Регіональним сервісним центром МВС в Івано-Франківській області щодо співробітництва у сфері надання адміністративних послуг. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Підписання угоди відбудеться за участю міського голови Руслана Марцінківа та начальника Регіонального сервісного центру МВС в Івано-Франківській області Олега Шпека.

Угода дозволить розпочати процес надання адміністративних послуг з оформлення та видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів через ЦНАП м.Івано-Франківська.

«Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська та виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради постійно працюють над запровадженням нових послуг через Центр надання адміністративних послуг, роблячи отримання послуг максимально доступними, комфортними та з використанням сучасних технологій», - йдеться у повідомленні.